Vifter & Miljø

Du er her: Hjem » Om oss

Om Vifter & Miljø AS

Historie

Vifter & Miljø AS ble etablert 11. november 1995, og var operative i egne lokaler fra 1. januar 1996. Vi startet opp med 2 mann, og vår hovedleverandør av vifter var da, som nå, Woods Air Movement Ltd, tidligere Woods of Colchester Ltd, som nå har skiftet navn til Fläkt Woods Ltd. Denne engelske produsenten har vært leverandør av vifter til det norske markedet siden 1950 åra, og anses som en av verdens beste på sitt område når det gjelder utvikling, teknikk og kvalitet. Vifter & Miljø vokser stadig, og vi er nå totalt 5 ansatte. Vi har også utvidet vår kompetanse og produktspekter i samme periode, slik at vi nå fremstår som en komplett leverandør av vifter og utstyr til bransjen.

Generell informasjon

Vårt hovedkontor ligger på Karihaugen i Oslo, nært til sentrum og hovedflyplass, med lett tilgang og gode parkeringsforhold.

Vifter & Miljø er et heleid norsk ingeniør- og spesialfirma for salg av vifter og luftteknisk utstyr. Alle våre medarbeidere er utdannede ingeniører, og vi har lang erfaring og spesialkompetanse på alle områder innenfor ventilasjon og luftbehandling.

Vårt produkttilbud består av markedets største utvalg av alle typer standardvifter og spesialvifter til bolig, bygg, industri, anlegg, tunnel og marine/offshore. Vi er spesialister på ventilasjon i forbindelse med brann, trykksetting av rømningsveier og komplette systemløsninger av garasjer og parkeringshus, inkludert CFD-analyse, impulsventilatorer, CO-deteksjon, automatikk, behovsstyring og røykkontroll.

Vifter & Miljø AS fremstår i dag som en rådgivende utstyrsleverandør innenfor alle de nevnte områder, og våre ingeniører yter teknisk og faglig hjelp på et høyt nivå.

Produktoversikt

  • Alle typer aksialvifter
  • Alle typer radial/sentrifugalvifter
  • Trykksettingsaggregater for trapperom
  • Impulsventilasjon av garasjer og parkeringshus
  • Brannventilasjon i alle typer bygg
  • Tunnelvifter
  • Systemløsninger
  • Automatikk og regulering
  • Alle typer tilleggsutstyr

Formål

1. Vifter & Miljø AS har satt seg som overordnet mål å være totalleverandør av vifter og luftteknisk utstyr til bransjen.

2. En prioritert oppgave er å yte teknisk og faglig hjelp på et høyt nivå.

3. Vi "skreddersyr" totalløsninger, og vi fører kun produkter fra anerkjente og seriøse leverandører.

4. Konkurransedyktige priser og leveringstider ser vi på som en selvfølge.

Nyhet

Vifter & Miljø AS har fra 1. september 2015 inngått en utvidet skriftlig samarbeidsavtale direkte med produsenten Fläkt Woods Ltd i Colchester UK om enesalg, markedsføring og videreføring av alle deres vifteprodukter i Norge. Det presiseres at Ventistål AS sitt oppkjøp av Fläkt Woods Norge AS fra Fläkt Woods Group ikke på noen måte påvirker dette forholdet, da dette kun dreier seg om produkter som ikke er i konkurranse med våre.

Vifter & Miljø AS viderefører med dette sin ledende posisjon i Norge som totalleverandør av vifter og utstyr til bygg, anlegg, industri, marine, tunnel og offshore.

Vifter & Miljø AS dekker hele landet, og ser på kvalitet, konkurransedyktige priser og fornøyde kunder som en selvfølge.

Konklusjon

Vi står på for våre kunder, med et dedikert ønske om å være best i klassen. Kontakt oss, så får du beviset!